Få 6 utg. av National Geographic + Proff kikkert + digitalt fuglebilag
Få 6 utg. av National Geographic
+ Proff kikkert
+ digitalt fuglebilag
Skjul

Få 6 utg. av National Geographic
+ Proff kikkert
+ digitalt fuglebilag
– Spar kr 1 160

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 189,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 1 160!
  1. Storslåtte fotoreportasjer av verdenskjente fotografer
  2. Grundig innblikk i verdenssituasjonen ledsaget av enestående fotografier
  3. Spennende artikler om alt fra politiske problemstillinger til naturfenomener skrevet av de beste skribentene rundt om i verden

Proff kikkert

Verdi kr 850

Mitilux-kikkert – 8 x 40
Med en god kikkert kan du enkelt se alle motiver som for eksempel fugler på lang avstand.

Kikkerten fra Mitilux er nettopp kommet i en ny og kraftig forbedret versjon. Den forstørrer 8x, og dermed kan du oppdage dyr og andre motiver på avstander som øynene dine aldri hadde taklet uten hjelp. Med en objektivdiameter på 40 mm er kikkerten også lyssterk, så du kan bruke den tussmørket. Den er gummiarmert, har integrert beskyttelse av frontlinsene og er justerbar for bruk både med og uten briller. Den har gjenger som gjør at du kan montere den på kamerastativet ditt for en helt stabil utsikt, og med Mitilux 8X40 får du en robust følgesvenn med fokusknapp og et synsfelt på intet mindre enn 149 meter på 1000 meters avstand.

Veske, reim og linsebeskyttere følger med.

Størrelse: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vekt: 727 gram

Digitalt fuglebilag

National Geographic inviterer deg med til fuglenes verden  

Akkurat nå kan du som abonnent få et helt spesielt digitalt bilag om fugler, som gir deg 101 sider med spennende og interessant kunnskap. Bli blant annet med på trekkfuglenes gåtefulle reiser, finn ut hvorfor vi ikke kan leve uten fugler og møt dinosaurene som ikke døde ut.

Som abonnent på National Geographic får du et magasin fullt av siste nytt fra forskningen, spennende reportasjer og mye mer, brakt til deg av verdenskjente skribenter og fotografer.

Andre tilbud fra National Geographic

Se alle tilbudene fra National Geographic

National Geographic

National Geographic er bladet som brenner for å vise deg vår fantastiske verden. Ta del i forskningens siste oppdagelser, og les spennende reportasjer om nåtidige og historiske verdensbegivenheter.

National Geographics skribenter og fotografer er kjent for å være blant de beste i verden. Gjennom enestående fotoreportasjer inviteres leserne med til steder hvor ingen mennesker har vært før. Få innsikt i forskernes banebrytende fremskritt, vær med og gå i bresjen for elefanter og andre dyr fra krypskytterne, ta temperaturen på verdens vulkaner, orkaner og isbreer, bli med arkeologene på oppdagelse blant fortidens mysterier, og hold deg oppdatert om aktuelle utviklingstrender og globale utfordringer.

Mye mer enn et magasin
Bak magasinet står den allmennyttige organisasjon National Geographic Society, som i 125 år har støttet mer enn 11 000 prosjekter innenfor vitenskap, naturvern og oppdagelsesreiser som bringer ny kunnskap rett hjem fra felten.

På verdensplan utgis magasinet på 40 forskjellige språk og har 40 millioner lesere.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 6 utg. av National Geographic
+ Proff kikkert
+ digitalt fuglebilag

kr 189,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 1 160!