Få 5 utg. av National Geographic + varm og ekstremt lett vest
Få 5 utg. av National Geographic
+ varm og ekstremt lett vest
Skjul

Få 5 utg. av National Geographic
+ varm og ekstremt lett vest
– Spar kr 816

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 199,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 816!
  1. Storslåtte fotoreportasjer av verdenskjente fotografer
  2. Grundig innblikk i verdenssituasjonen ledsaget av enestående fotografier
  3. Spennende artikler om alt fra politiske problemstillinger til naturfenomener skrevet av de beste skribentene rundt om i verden

Vest fra National Geographic

Verdi: kr 599

Varm og ekstremt lett vest fra National Geographic, perfekt om våren og høsten når du skal gå tur eller være utendørs. Vesten har et slitesterkt ribstop-system med fiberfyll. Det gir lav vekt og god isoleringsevne, og det holder deg varm under hele turen. Det ytterste materialet er vind- og vannavstøtende.

Les mer

Vesten er matt svart, og den har strikk ved skuldrene slik at den sitter tett og får en behagelig passform. I tillegg har vesten to lommer, og den har en liten krage som dekker både hals og nakke.
Vesten er så liten at du kan pakke den sammen i posen som medfølger. Det gjør at du enkelt kan ta den med deg og bruke den hvis været slår om.
Tilgjengelig i str. M, L og XL.

Andre tilbud fra National Geographic

Se alle tilbudene fra National Geographic

National Geographic

National Geographic er bladet som brenner for å vise deg vår fantastiske verden. Ta del i forskningens siste oppdagelser, og les spennende reportasjer om nåtidige og historiske verdensbegivenheter.

National Geographics skribenter og fotografer er kjent for å være blant de beste i verden. Gjennom enestående fotoreportasjer inviteres leserne med til steder hvor ingen mennesker har vært før. Få innsikt i forskernes banebrytende fremskritt, vær med og gå i bresjen for elefanter og andre dyr fra krypskytterne, ta temperaturen på verdens vulkaner, orkaner og isbreer, bli med arkeologene på oppdagelse blant fortidens mysterier, og hold deg oppdatert om aktuelle utviklingstrender og globale utfordringer.

Mye mer enn et magasin
Bak magasinet står den allmennyttige organisasjon National Geographic Society, som i 125 år har støttet mer enn 11 000 prosjekter innenfor vitenskap, naturvern og oppdagelsesreiser som bringer ny kunnskap rett hjem fra felten.

På verdensplan utgis magasinet på 40 forskjellige språk og har 40 millioner lesere.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 5 utg. av National Geographic
+ varm og ekstremt lett vest

kr 199,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 816!